ENGLISH HRVATSKI
Masaže
Dodir je jedna od najosnovnijih ljudskih potreba i njegovim djelovanjem je moć masaže neograničena.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža tijela ublažava bolove u mišićima, smanjuje umor i potiče prokrvljenost. Njezin učinak postiže se kombinacijom tehnike laganog dodira, trljanja, gnječenja i lupkanja.
Masaža počinje laganim glađenjem mišića koje dovodi do opuštanja, a potom se pokreti pojačavaju i pripremaju tijelo za jače postupke kojima se obrađuju svi dijelovi tijela.

SPORTSKA MASAŽA                                                                                  
Masaža u kojoj primjenjujemo Gestal tehniku s ciljem opuštanja napetosti u mišićima. Pritisak terapeuta je snažniji i jači nego kod drugih masaža. Odabrana eterična ulja opuštaju bolne mišiće i tetive te potiču brži oporavak od napora i ozljeda.

ANTISTRESS MASAŽA
Nježna i umirujuća antistres masaža za maksimalno opuštanje. Ovaj oblik masaže kombinira duge, nježne i spore masažne pokrete. Masaža koja će Vas maksimalno opustiti i dati Vam osjećaj lakoće još dugo nakon tretmana.

HANAKASUMI
Izuzetno ugodan, mirisan i opuštajući tretman za meku kožu. Egzotični piling od trešnje i riže koji pruža poseban doživljaj tijela i duha nakon kojeg slijedi masaža sa karite maslacem.  Ovaj tretman pruža potpuni odmor duha i tijela od svakodnevnih problema.

CHOCOLATE CANDLE                                                                              
Nježna, ugodna masaža toplom čokoladom uklonit će svaki stres, nahraniti kožu i čula te popraviti raspoloženje. Kombinacija vitamina A, mineralnih soli i tanina ovaj tretman čini izuzetnim za trudnice i sve one umorne od svakodnevnog napora i stresa.

PARCIJALNA  MASAŽA
Intenzivna masaža problematičnih dijelova tijela koja donosi trenutno olakšanje bolova i napetosti.

REFLEKSOLOŠKA MASAŽA STOPALA
Na stopalima se nalaze zone koje predstavljaju sve unutarnje organe i dijelove tijela pa se u njima nakupljaju stresovi neposredno vezani uz stopala, ali i uz cijelu osobu. Refleksološkom  masažom uklanjaju se blokade u protoku tjelesne energije, normalizira se protok krvi i limfe u različitim dijelovima tijela te se postiže cjelokupna ravnoteža.

ANTICELULITNA  MASAŽA
Ova masaža  prodire duboko u tkivo, potiče krvotok i limfnu cirkulaciju oslobađajući tijelo od toksina i razbijajući jastučiće celulita.

KINESKA MASAŽA GLAVE
Idealan tretman za sve one koji su pod stresom, pate od glavobolje i migrena, puno rade a nemaju vremena za sebe. Pola sata u stručnim rukama naših terapeutkinja vratit će Vam lakoću i mir te razbistriti misli!

RESIDENCE SENSATION
De luxe masaža tijela, lica i vlasišta koristi orijentalne masažne tehnike za duboku relaksaciju. Pomaže kod pojačanog stanja stresa, napetosti i glavobolje

background