ENGLISH HRVATSKI
Masaže
Dodir je jedna od najosnovnijih ljudskih potreba i njegovim djelovanjem je moć masaže neograničena.

REFLEKSOLOŠKA
Masoterapijska tehnika koja se provodi samo na stopalima i dlanovima, izrazito ugodna I stimulirajuca tehnika radi velikog broja zivčanih završetaka koje nalazimo na tim područjima. Temelji se na načelu mape tijela ili mikroorgana koja otkriva sliku potencijalnog tjelesnog disbalansa ili traume. Tretiranjem tocaka izazivamo refleksni odgovor pojedinih organa ili organskih sustava.

AROMATERAPIJA    
Odlikuje je holistički pristup zdravlju ali i samim agensima (esencijalna ulja) zatim aktivacija psihološko-imunoloskih mehanizama koji će pomoći ćovjeku da iz stanja bolesti ili neugode prijeđe u stanje zdravlja ili ugode te očuvanje psihofizičke ravnoteze. Terapeut u dogovoru s klijentom bira tehniku kao i esencije koje ce koristiti u tretmanu.

VEZIVNO-TKIVNA
Vezivno tkivna masaža spada u klasične masoterapijske tehnike, tehnika se osjeća kao izrazito čvrsta i odriješita. Tehnikom djelujemo na vezivo koje prekriva cijelo tijelo i daje mu oblik a u njemu nalazimo i brojne živčane završetke, krvne kapilare i limfne vodove. Više je dobrobiti koje se postižu primjenom tehnike kao na primjer istezanje vezivnog tkiva, vraćanje mobilnosti dermisu i hipodermisu te preoblikovanje kolagena. lpak jedno od najvažnijih djelovanja je refleksno djelovanje preko središnjeg živčanog sustava na reakcije u udaljenim organima. Mehanizam djelovanja se očituje tretiranjem zona na koži(koznih areala i dermatoma) preko kojih dobivamo direktnu stimulaciju određenih organa i mišića s kojima je ta zona povezana.

RUČNA-LIMFNA DRENAŽA
Vrsta masažne tehnike kojoj je svrha uspostavljanje ravnoteže između tekućina u organizmu. Osmislio ju je dr.Vodder 30-tih godina prošlog stoljeća. Sama tehnika je izrazito nježnog pritiska i polaganog tempa. Za bolju učinkovitost izvodi se parcijalno. Osim drenirajućeg djelovanja tehnikom djelujemo na stimulaciju autonomnog živčanog sustava i imuniteta.

GESTAL-TEHNIKA DUBOKE MIŠIĆNE DEKONTRAKCIJE                                                                             
Masoterapijska tehnika koja putem specifičnih, dubokih, sporih i progresivnih zahvata koristeći podlaktice i laktove dovodi do reorganizacije i promjene napetosti u misićnim fascijama (duboke mišićne dekontrakcije) te stimulacije krvotoka i metabolizma. Samim tretmanom djelujemo na povečani nivo energije u tijelu i na veliki doprinos u poboljšanju posture.

background